horoscopul
zodia

Dieta zodia varsator, alimentatie zodia varsator, diete varsator


  Alimentatie si diete varsator - dieta varsator


Sanatate si diete - dieta zodia varsator

varsator

Zodia Vărsător guvernează: sistemul circulator, gleznele și gambele.

 Obiceiurile de sănătate: Vărsătorii sunt în general puternici şi sănătoşi, cu o coordonare bună, picioare bine conturate și glezne subțiri. Ei tind să fie foarte activi mental, mai mult decât sunt fizic, și există o ușoară tendință de a lua în greutate, dacă nu sunt atenți. Ei au tendinţa de a suferi de probleme circulatorii, rigidizarea arterelor, anemie și scăderea tensiunii arteriale.

 

Vărsătorii au nevoie de o dietă sănătoasă pentru a-şi menține vitalitatea și a păstra greutatea la nivelul perfect. Nativilor Vărsător le place să se cufunde în proiecte și activități, și asta lasă puțin timp pentru mese echilibrate. Ei sunt mâncăcioşi înrăiţi și mănâncă de multe ori lucruri greșite în fugă.

 

Sarea minerală a Vărsătorului este clorura de sodiu - sarea de masă comună.

Mănâncă: Cel mai bun mod este de a absorbi clorură de sodiu natural, prin consumul de alimente corespunzătoare. Acestea includ: pește oceanic, homarul, tonul, stridiile, spanacul, ridichiile, ţelina, varza, salata verde, porumbul, sucul de fructe, lintea, migdalele, nucile, merele, piersicile, perele, lămâile şi portocalele.

 

Vărsătorii ar trebui să urmeze un regim alimentar care limitează alimentele grase și este bogat în proteine, precum fructe si legume proaspete şi pâine din cereale integrale. Alte alimente care sunt foarte bune pentru Vărsători sunt pui, sfeclă, broccoli, morcovi, ardei, roşii, căpşuni, ananas, rodii, smochine, curmale, orez brun, grâu integral, iaurt şi brânzeturi naturale.

Nu mânca: Aceştia ar trebui să elimine cafeaua, care poate să îi facă nervoşi. Pe de altă parte, aceştia pot încerca ceaiuri de plante pentru a se relaxa.

 

Vărsătorul este un semn de aer.

 

Aerul guvernează sistemul nervos şi circulator și funcția de mișcare, peristaltismul, urinarea și respirația. Nativii de aer sunt uşor de stimulat, cu mintea rapidă și extrem de sensibilă, care sunt uşor de dezechilibrat și copleșit.

 

Aerul excesiv

Semnele de aer sunt hiperactive, minți agitate, nervoase până la epuizare, cum arată și membranele de mucus, pielea uscată şi părul, insomnia şi pierderile de memorie de la suprasarcină sistemică. Aerul excesiv beneficiază din ferestre programate de linişte, cu stimulare minimă, pentru a permite sistemului nervos să se reîncarce.

 

Mănâncă - legume fierte ușor, nuci, crutoane.
Evită - Alimente crude, cereale, plante rădăcinoase,alimente care fermentează, zahăr rafinat.
Remediu - enzime care ajută la absorbţia corectă de substanţe nutritive.

 

Aerul scăzut

Atunci când elementul de aer este scăzut, există dificultate cu fluxul de energie prin corp. Un sistem nervos slăbit beneficiază de suportul mineralelor precum calciu și magneziu, precum și stimulente circulatorii. Mănâncă o mulţime de alimente crude, sucuri de legume și semințe germinate. Ovăzul în orice formă- terciul de ovăz, ceaiul de paie de ovăz sau tinctura de ovăz, tonifiază un sistem nervos slab, fără a fi sedativ.
Mănâncă - Gingko, ardei iute, usturoi, ghimbir, iaurt, chefir.
Remediu - rădăcina de păpădie sau bitter Angostura.
 Citeste si:


Horoscop saptamanal
Horoscop urania
Horoscop dragoste
Horoscop 2018