horoscopul
zodia

Dieta zodia taur, alimentatie zodia taur, diete taur


  Alimentatie si diete taur - dieta taur


Sanatate si diete - dieta zodia taur

taur

Zodia Taur guvernează: gâtlej și gât, care include corzile vocale, amigdalele.

 

Obiceiuri de sănătate: papilele gustative ale Taurilor sunt dornice și se bucură de mâncarea bună. Ei pot avea o tendinţa de a lua în greutate pe măsură ce îmbătrânesc. Taurii sunt deosebit de vulnerabili la răceli, tuse, dureri de gât, laringita, glande umflate, gât rigid, și la leziuni minore în jurul gâtului. Exerciţiile fizice moderate si dieta bună ar trebui să reprezinte o disciplină strictă în viața fiecărui taur. Ai tendinţa de a mânca alimente grase, să fii lent și indolent, și să îţi displacă exercițiile. Poţi să ai probleme cu ochii umflati și fălcile, și fața ta este posibil să  devină mai grea pe măsură ce timpul trece.

 

Când ajung obosiţi fizic sau supratensionaţi tind să contacteze tuse si să aibă gâtul rigid. Taurul guvernează, de asemenea, glanda tiroidă, cea care poate cauza probleme serioase de greutate, dacă nu funcţionează corect.

Sarea minerală a Taurului este sulfatul de sodiu, un mineral care controlează cantitatea de apă în sistem.

 

Mănâncă: Este foarte important să menții o dietă săracă în amidon, grăsimi, zahăr  pentru că foarte mulți Tauri poartă o bătălie cu burta. Sulfatul de sodiu este prezent în ficat, pancreas, şi în  hormonii rinichilor. Un dezechilibru al acestui mineral în organism poate provoca balonare, simptome de congestie în jurul glandei tiroide, precum și un sentiment de saturare cu apă. Câteva mâncăruri care conţin acest mineral sunt sparanghelul, sfecla, conopida, hreanul, spanacul, castraveţii, ceapa, dovleacul , nucile crude şi afinele. De asemenea, ar trebui să bei multă apă pentru a ajuta la menținerea  sistemului curat.

Pentru a menține funcționarea glandei tiroide la parametrii cei mai buni, Taurii trebuie să mănânce alimente cu iod natural, cum ar fi peștele și fructele de mare. Alte alimente care te vor ajuta să te păstrezi sănătos sunt: ouă, ficat, fasole, germeni de grâu, fructe proaspete și salate verzi.

 

Nu mânca: Carbohidraţii au un anume mod de a se transforma în grăsime în organismul unui taur, și ar trebui să fie evitaţi. Alimentele grele, bogate în grăsimi ar trebui să fie, de asemenea, evitate.

 

Taurul este un semn de pământ

 

Elementul pământ guvernează sistemele scheletice și eliminatorii. Elementul pământ este esenţial pentru creștere, reproducerea şi repararea ţesuturilor. Semnele de pământ tind spre probleme de greutate, dezvoltare de tumori sau tulburări glandulare. Supraalimentarea şi o dietă cu alimente grele creează pământul excesiv, care este agravat de lipsa de exerciţiu şi obiceiuri sedentare. Ei au de cele mai multe ori dinţi puternici şi frumoşi.

Semnele de pământ au afişări senzoriale puternice și prosperă în contact cu pământul. Ele au o mare forţă de rezistenţă şi persistenţă. Ele sunt mai rezistente la gripă și răceli tranzitorii decât semnele de foc sau aer.

 Pământul excesiv

Pământul excesiv este predispus la greutate corporală și apatie în sistem, precum și la lupta pentru a depăși inerţia. Digestia și metabolismul lor sunt lente, crescând densitatea de țesut  în organism și anume : piele groasă, scleroză, depozite de calciu, tumori și părul de pe corp crescut.

 

Mănâncă- fructe, salate, varză, legume fierte cu condimente, sucuri, ceaiuri şi supe.
Evită - diete mai grele
Remediu - tonice amare, cum ar fi gențiană sau bitter suedez, condimente iuţi cum ar fi ghimbir, piper negru şi ardei iute.

 

Pământul scăzut

Scăzut- pământul are nevoie de împământare. Acești nativi au tendința de a ignora corpurile lor şi nu sunt instinctivi în legătură cu ceea ce au nevoie. Ei au nevoie de rutine care îi stabilizează și dau un sentiment de securitate. Ei au nevoie mai mult de somn decât de alte elemente, și beneficiază de contactul fizic cu pământul.

 

Mănâncă - carne, cartofi, cereale nerafinate, rădăcinoase, produse lactate, legume fierte, brânză, unt, zahăr și ulei.
Evită - fructe şi alimente crude
Remediu - emoliente cum ar fi lemnul dulce și ulmul alunecos, alge marine si minerale, Ginseng, Astragalus, ahashwaganda.
 Citeste si:


Horoscop saptamanal
Horoscop urania
Horoscop dragoste
Horoscop 2018