horoscopul
zodia

Dieta zodia scorpion, alimentatie zodia scorpion, diete scorpion


  Alimentatie si diete scorpion - dieta scorpion


Sanatate si diete - dieta zodia scorpion

scorpion

Zodia Scorpion guverneză: organele sexuale.

 

Obiceiuri de sănătate: Nativii Scorpion sunt renumiţi pentru energia și imaginația lor. Nativii Scorpion sunt predispuşi la probleme şi infecţii ale organelor sexuale. Erupții cutanate pe organele genitale, cistită şi boli ale tractului urinar, infecții și boli venerice sunt suferinţele la care Scorpionii sunt foarte sensibili. În plus, Scorpionii au o sănătate slabă acest lucru fiind determinat de dificultăţi emoţionale.

 

Scorpionul este guvernat de planeta Pluto, care reglementează formarea de celule și funcția reproductivă a organismului. Astfel, legătura Scorpionului cu sexul și forţele regenerative este consolidată. Ca o regulă, Scorpionii au corpuri puternice, voluptoase şi putere de recuperare excelentă. Se spune ca Scorpionii arată bătrâni atunci când sunt tineri şi tineri atunci când sunt bătrâni.

 

Sarea minerală a Scorpionului este sulfatul de calciu, care este ingredientul principal in repararea țesuturilor și rezistență la boli infecțioase. Nasul, gura, gâtul, esofagul, organele de reproducere, şi intestinale au nevoie de acest mineral pentru o funcţionare sănătoasă. Un deficit din acest mineral deschide drumul spre răceli și infecții ale sinusurilor, care te vor ţine o vecie, erupții cutanate care nu se vindecă, şi infertilitate.

 

Mănâncă: Alimentele bogate în sulfat de calciu, pe care Scorpionii ar trebui să includă în dieta lor, sunt: sparanghel, conopidă, ridichi, ceapă, roşii, smochine, cireşe negre, nuci de cocos. Scorpionii au nevoie de alimente cu calciu, cum ar fi laptele, brânza, iaurtul şi  brânza de vaci. Aceştia ar trebui să se concentreze pe o dietă bogată în proteine, fructe, legume proaspete şi pâine din cereale integrale.Următoarele sunt deosebit de bune pentru Scorpion: pește și fructe de mare, salate verzi, sfeclă, linte, migdale, nuci, citrice, fructe de padure, mere, banane și ananas.

 

Nu mânca: Scorpionii nu ar trebui să mănânce mese mari, iar masa de seara ar trebui să fie uşoară. Apa de izvor îmbuteliată este de multe ori mai bună de băut pentru ei decât apa normală.Scorpionii au o problemă atunci când vine vorba de băutură. Dintre toate semnele zodiacului alcoolul are efectele cele mai grave şi mai imediate asupra înfăţişării şi pielii Scorpionului.

 

SCORPIONUL ESTE UN SEMN DE APĂ


Elementul apă guvernează sistemele de reproducere și limfatice și lichidele  corpului inclusiv-sânge, mucus şi limfă. Apa adapă, spală şi  răceşte corpul. Semnele de apă sunt extrem de sensibile la mediul lor, în special la fungi, bacterii și virusuri.

Problemele de sănătate pentru semnele de apă, în general, au o componentă emoțională puternică. Nativii aflaţi sub semn de apă atrag cu ușurință negativitate de la alţii. Ei au tendința de a medita asupra sănătății lor, și îşi imaginează problemele mai mari decât sunt. Problemele lor de sănătate tind să se repete în cicluri.

 

Apa excesivă
Aceşti oameni tind spre digestie lentă, asimilare slabă și metabolism lent. Apa excesivă stagnantă se poate manifesta ca mucus, chisturi, tumori şi umflături, precum şi Candida sistemică. Excesul de apă se poate manifesta ca probleme de greutate. Este uneori de ajutor să  reduci singur aportul dietei. Rezultate mai bune vin de la creșterea ratei metabolice, scăderea consumului de lichide, schimbarea dietei si creşterea activităţii fizice. Apa excesivă este echilibrată de alimente care sunt calde, uscate şi uşoare.

 

Mănâncă - legume fierte, fasole, fructe.
Evită - alimentele uleioase, lactatele, dulciurile, alimente care fermentează, pâinea și sarea.
Remediu - salvie, busuioc şi cimbru, Diuretice precum pătrunjelul, strugurii ursului și boabe de ienupăr, Chapparal, usturoi şi frunze de măsline.

 

Apa scăzută

Constituțiile de apă scăzută au probleme cu curăţarea toxinelor din organism şi lipsa de lubrifiere a sistemelor lor. Ei tind să fie rigizi și deshidrataţi și au dificultăți cu somnul. Ei suferă de condiții similare cu cele ale aerului excesiv cum ar fi uscarea pielii şi a părului şi absorbţia dificilă de substanţe nutritive. Ei consideră că este greu să accepte hrana emoţională. Faceţi băi, beţi multe lichide şi locuiţi lângă apă. Pepenii, castraveţii şi alte legume moi şi cărnoase ajută la echilibrarea aceastei constituții. Nu posti, ai grijă cu expunerea la căldură extremă sau la lumina soarelui și mănâncă sare suplimentar atunci când faci efort sau vremea este caldă.

Mănâncă - grâu, orez, ovăz, alge marine, produse lactate și zaharuri naturale.
Evită - fasole şi diuretice naturale, cum ar fi morcovi, ţelină, varză şi sparanghel
Remediu –lemn dulce îndulcit cu miere, sucuri de fructe
 Citeste si:


Horoscop saptamanal
Horoscop urania
Horoscop dragoste
Horoscop 2018