horoscopul
zodia

Dieta zodia sagetator, alimentatie zodia sagetator, diete sagetator


  Alimentatie si diete sagetator - dieta sagetator


Sanatate si diete - dieta zodia sagetator

sagetator

Zodia Săgetător guvernează: şoldurile, coapsele și ficatul.

 

Obiceiuri de sănătate: Activitatea fizică este o necessitate; ei vor stagna și devin bolnavi în cazul în care nu fac suficient exercițiu.
Deși, de obicei, slabi și subțiri, în primii ani, aceştia au tendința de a pune greutate pe ei pe măsură ce îmbătrânesc.
La femeile Săgetator greutatea, din păcate, pare să se așeze pe şolduri şi coapse. Ele au de multe ori dureri cronice în șolduri şi coapse și pot fi vulnerabile la sciatică, gută, boli de șold, și, uneori, şchiopătare.

 

Planeta guvernatoare a Săgetătorului, Jupiter, guverneză ficatul. Influența lui Jupiter este recunoscută asupra glandei pituitare.
Sagetatorii au tendinţa de a avea un ficat activ, sensibil, care suferă instantaneu de la excesul de alcool. Ei sunt, de asemenea, susceptibili de hepatită.

 

Sarea minerală a Săgetătorului este dioxidul de siliciu, care întăreşte sistemul nervos, menţine ţesutul cerebral conjunctiv sănătos și previne amorțeala în degete, tălpi și picioare.

 

Mănâncă: Lipsa de siliciu poate duce la păr lins, piele obosită,  răni și retragere a gingiilor. Cele mai bune surse de siliciu, de care Săgetatorii au nevoie sunt: pielea de fructe și legume, salate crude, ardei, smochine, căpşuni, pere, mere, cartofi, ovăz, coji de cereale, cereale integrale, ouă yolk.
Săgetătorii ar trebui să mănânce o dietă bogată în proteine, cu o mulțime de păsări de curte și de pește fript, legume și fructe proaspete, cum ar fi sfecla, roşiile, prunele,
cireșele, portocalele, lămâile, ouă, lapte degresat, iaurt, orez brun, și grâu integral. Ei ar trebui să bea o mulțime de apă pură, şi să mănânce patru mini-mese pe zi, mai degrabă decât trei mari.

 

Nu mânca: Alimentele care în mod special nu convin Săgetatorului sunt grăsimile, sosurile, smântână, unt, bomboane, și ciocolată.
 Acestea ar trebui să meargă foarte uşor pentru băuturi alcoolice, nu numai pentru a evita deteriorarea ficatului, dar la nivelul pielii care devine aspră şi îmbătrâneşte sub efectele băuturii.

 

Săgetatorul este un semn de foc

 

Focul guverneză funcţia de combustie internă sau digestie-arderea sau absorbţia alimentelor.
Focul, de asemenea, purifică sistemul prin arderea toxine, virusuri, bacterii și ciuperci. Semnele de foc luptă cu uşurinţă cu boala. Constituţia lor tinde natural spre temperaturi ridicate.

 

Focul excesiv

Semnele de foc, atunci când dezechilibrate de exces sau hiperstimulare, sunt predispuse la arderea interioară. Focul excesiv poate fi nerăbdător și furios, sau se interiorizează în hipertensiune arterială, probleme cardiace, ulcere sau inflamații. Focul excesiv este echilibrat dinou de alimente care sunt reci, zemoase şi greoaie, sau mâncăruri cu ardere lentă ce conferă energie.

 

Mănâncă - cereale, legume rădăcinoase
Evită - alimente condimentate, carne rosie
Remediu - plante precum muşeţelul, roiniţa, gura lupului si valeriană.

 

Focul scăzut

Când focul este scăzut poate fi greu să arzi grăsimile sau să lupţi împotriva bolii. Digestia și absorbția de alimente sunt inadecvate.
Mănâncă alimente care sunt calde, uşoare, uscate și aromatice. Evită alimentele reci.

Mănâncă - lămâie, iaurt,verdeţuri amare cum ar fi napul, muștarul.
Evită - produsele lactate, carnea
Remediu - stimulente digestive, cum ar fi: ardeiul, muştarul, cuişoarele, scorţişoara, usturoiul, ghimbirul.
 Citeste si:


Horoscop saptamanal
Horoscop urania
Horoscop dragoste
Horoscop 2018