horoscopul
zodia

Dieta zodia rac, alimentatie zodia rac, diete rac


  Alimentatie si diete rac - dieta rac


Sanatate si diete - dieta zodia rac

rac

Zodia Rac guverneză: sânii şi stomacul. Partea aceasta a anatomiei a simbolizat întotdeauna hrană şi instinct matern.
 
Obiceiuri de sănătate : Racii sunt susceptibili de a câştiga în greutate în anii următori. Tensiunea, anxietatea şi stresul emoțional sunt principalele cauze ale bolii în rândul nativilor în Rac. Ei tind să aibă un stomac delicat şi probleme digestive. Aceştia pot fi predispuşi la ulcere, probleme ale vezicii biliare, dureri cauzate de gaze, greaţă şi gastrită. Născuţi sub un semn de apă, aceştia tind să se refugieze în vin și alcool, care nu sunt  tolerate bine.
Sarea minerală pentru Raci este fluorura de calciu, care se reuneşte cu albumina şi uleiul din corp pentru a menţine ţesuturile elastice şi conjunctive sănătoase.

 

Mănâncă: Deficitul de fluorură de calciu poate provoca varice, retrageri ale gingiilor, curbura coloanei vertebrale, şi probleme cu ochii. Surse alimentare de fluorură de calciu sunt gălbenuşul de ou, cerealele integrale, secara, sfecla, iaurtul, peştele şi stridiile. Racii sunt predispuşi la afecţiuni ale pielii atunci când există o lipsă de calciu in dieta lor. Ei ar trebui să consume lapte, brânză, salată verde şi roşii care sunt bogate in calciu. Okra, care conține, de asemenea, calciu, este un ajutor în reducerea inflamatiilor stomacului. Legumele proaspete, fructele proaspete, şi proteinele slabe sunt o necesitate de zi cu zi pentru Rac.

 

Nu mânca: Amidonurile, zahărul şi sarea ar trebui să fie evitate. Primele două pot cauza constipaţie, şi sarea produce balonare. Nativii în Rac ar trebui să stea departe de alimentele picante, foarte condimentate, și ar trebui să renunțe la sosul de ardei iute și hrean. Excesul de dulciuri face rău stomacului lor. Racii au nevoie să îşi supravegheze dietele foarte atent cu scopul de a menține sistemul digestiv sănătos şi greutatea sub control.


RACUL ESTE UN SEMN DE APĂ

 

Elementul apă guvernează sistemul de reproducere și pe cel limfatic  şi lichidele corpului-inclusiv sânge, mucus şi limfă. Apa adapă, revigorează şi răceşte corpul. Semnele de apă sunt extrem de sensibile la mediul lor, în special fungi, bacterii și viruși.

Problemele de sănătate pentru semnele de apă, în general, au o componentă emoțională puternică. Persoanele aflate sub semn de apă culeg cu ușurință negativitate de la alţii. Ei au tendința de a medita asupra sănătății lor și îşi  imaginează problemele mai mari decât sunt. Problemele lor de sănătate tind să se repete în cicluri.

 

Apa excesivă

Aceşti oameni tind spre digestie lentă, asimilare slabă și metabolism lent. Excesul de apă stagnantă se poate manifesta ca mucus, chisturi, tumori si umflaturi, dar şi ca Candida sistemică. Excesul de apă se poate manifesta ca probleme de greutate. Este rareori de ajutor pentru a reduce aportul dietetic. Rezultate mai bune vin de la creşterea ratei metabolice, scăderea consumului de lichide, schimbarea dietei si creşterea activităţii fizice.  Apa excesivă este echilibrată de alimentele calde, uscate şi uşoare.

 

Mănâncă - legume fierte, fasole, fructe.
Evitaţi - alimentele uleioase, lactatele, dulciurile, alimentele spumoase, pâine și sare.
Remediu - salvie, busuioc şi cimbru. Diuretice precum pătrunjelul, strugurii ursului și boabele de ienupăr, Chapparal, usturoi şi frunze de măsline.


Apa scăzută

Tipologiile de apă scăzută au probleme la eliminarea toxinelor din sistem și le lipseşte grasarea sistemelor lor. Ele  tind să fie rigide și deshidratate și au dificultăți cu somnul. Suferă de condiții similare cu cele ale aerului excesiv, cum ar fi uscarea pielii şi a părului şi absorbţia dificilă de substanţe nutritive. Ele găsesc greu să accepte hrana emoţională. Faceţi băi, beţi multe lichide, și locuiţi lângă apă. Pepenii, castraveții și alte legume zemoase și cărnoase ajută la echilibrarea acestei constituţii. Nu postiţi, aveţi grijă cu expunerea la căldură extremă sau la lumina soarelui și să mâncaţi sare suplimentar la efort sau vreme caldă.

 

Mănâncă - grâu, orez, ovăz, alge marine, produse lactate și zaharuri naturale.
Evită - fasole şi diuretice naturale cum ar fi morcovii, ţelina, varza şi sparanghelul
Remediu – lemn dulce îndulcit cu miere, sucuri de fructe
 Citeste si:


Horoscop saptamanal
Horoscop urania
Horoscop dragoste
Horoscop 2018