horoscopul
zodia

Dieta zodia pesti, alimentatie zodia pesti, diete pesti


  Alimentatie si diete pesti - dieta pesti


Sanatate si diete - dieta zodia pesti

pesti

Zodia Peşti guvernează: picioarele şi degetele de la picioare, și membranele mucoase.

Obiceiuri de sănătate: Peştii sunt remarcaţi pentru forma frumoasă a picioarelor și mulți  devin dansatori excelenţi. Simţul gustului şi mirosului sunt extrem de dezvoltate. Peştii au tendinta de a avea o constituție delicată, care nu luptă împotriva bolilor cu ușurință. Ei sunt vulnerabili la răceli, probleme cu sinusurile și reţinere de apă în organism. Peştii au personalităţi sensibile, emoționale, și bolile au la bază frecvent partea emoţională.

 

Ei pot suferi de bătături şi proeminenţe osoase. Ei sunt atraşi de stilul de viaţă glamoros,  care adesea include complacerea în mâncare și băutură și statul treaz la ore târzii. Cheia pentru sănătatea lor bună este de a stabili obiceiuri moderate. Cu un minim de îngrijire, un regim alimentar bine echilibrat, exerciţii fizice moderate, odihnă se pot simţi mai tineri.

 

Sarea minerală a Peştilor este fosfatul de fier, care este de fapt fierul.

Mănâncă: Lipsa de fier din sistem poate duce la anemie, scăderea tensiunii arteriale, inflamaţii, probleme glandulare, și nereguli cardiace. Alimentele bogate în fier, pe care ar trebui să le includă în dieta lor sunt: ficatul, carnea de vită macră, carnea de miel, gălbenuşul de ou, stridiile, rinichii, cerealele integrale, orzul, fasolea uscată, sfecla, spanacul, ceapa, salata verde, stafidele, curmalele, caisele, piersicile, strugurii, merele, lămâile, portocalele.

Nu mânca: Aceştia ar trebui să elimine sarea de masă, pentru că îi umflă. Cafeaua poate suprastimula nativii Peşti şi ar trebui să fie redusă la un nivel minim. Peştii sunt deosebit de sensibili la efectele alcoolului.

 

Peştii sunt un semn de apă

 

Elementul apă guvernează sistemele de reproducere și limfatice și lichidele  corpului inclusiv-sânge, mucus şi limfă. Apa adapă, spală şi răceşte corpul. Semnele de apă sunt extrem de sensibile la mediul lor, în special la fungi, bacterii și virusuri.

 

Problemele de sănătate pentru semnele de apă, în general, au o componentă emoțională puternică. Nativii aflaţi sub semn de apă atrag cu ușurință negativitate de la alţii. Ei au tendința de a medita asupra sănătății lor, și îşi imaginează problemele mai mari decât sunt. Problemele lor de sănătate tind să se repete în cicluri.


Apa excesivă

Aceşti oameni tind spre digestie lentă, asimilare slabă și metabolism lent. Apa excesivă stagnantă se poate manifesta ca mucus, chisturi, tumori şi umflături, precum şi Candida sistemică. Excesul de apă se poate manifesta ca probleme de greutate. Este uneori de ajutor să  reduci singur aportul dietei. Rezultate mai bune vin de la creșterea ratei metabolice, scăderea consumului de lichide, schimbarea dietei si creşterea activităţii fizice. Apa excesivă este echilibrată de alimente care sunt calde, uscate şi uşoare.

 

Mănâncă - legume fierte, fasole, fructe.
Evită - alimentele uleioase, lactatele, dulciurile, alimente care fermentează, pâinea și sarea.
Remediu - salvie, busuioc şi cimbru, Diuretice precum pătrunjelul, strugurii ursului și boabe de ienupăr, Chapparal, usturoi şi frunze de măsline.

 

Apa scăzută

Constituțiile de apă scăzută au probleme cu curăţarea toxinelor din organism şi lipsa de lubrifiere a sistemelor lor. Ei tind să fie rigizi și deshidrataţi și au dificultăți cu somnul. Ei suferă de condiții similare cu cele ale aerului excesiv cum ar fi uscarea pielii şi a părului şi absorbţia dificilă de substanţe nutritive. Ei consideră că este greu să accepte hrana emoţională. Faceţi băi, beţi multe lichide şi locuiţi lângă apă. Pepenii, castraveţii şi alte legume moi şi cărnoase ajută la echilibrarea aceastei constituții. Nu posti, ai grijă cu expunerea la căldură extremă sau la lumina soarelui și mănâncă sare suplimentar atunci când faci efort sau vremea este caldă.

Mănâncă - grâu, orez, ovăz, alge marine, produse lactate și zaharuri naturale.
Evită - fasole şi diuretice naturale, cum ar fi morcovi, ţelină, varză şi sparanghel
Remediu – lemn dulce îndulcit cu miere, sucuri de fructe
 Citeste si:


Horoscop saptamanal
Horoscop urania
Horoscop dragoste
Horoscop 2018