horoscopul
zodia

Dieta zodia leu, alimentatie zodia leu, diete leu


  Alimentatie si diete leu - dieta leu


Sanatate si diete - dieta zodia leu

leu

Zodia Leu guvernează: coloana vertebrală, spatele și inima. Inima este asociată cu emoțiile intense, spatele cu curajul.

 

Obiceiuri de sănătate: Leii au constituții robuste, coloane vertebrale suple, și o bună coordonare. Ei sunt de obicei excelenţi dansatori și sportivi. Leii adesea se suprasolicită atât de tare că suferă de încordare din cauza surmenajului şi nervilor. Partea de sus a spatelui lor obosește mai ușor decât alte părți ale corpului. Ei sunt de asemenea, obiectul unor dureri și presiuni în jurul inimii. Leii sunt recunoscuţi pentru longevitatea lor.

 

 Guvernatorul Leilor, Soarele, a fost mereu asociat cu inima, spatele și coloana vertebrală. Acesta influențează, de asemenea, splina și întreaga vitalitate a organismului. Semnul Leului este caracterizat de creștere, vitalitate și o sănătate bună. Ca o regulă, Leii trăiesc vieţi sănătoase, cu toate acestea, ei trebuie să învețe să încetinească ritmul în ultimii ani, pentru a evita riscul de atac de cord.

Sarea minerală a leului este fosfatul de magneziu, care menţine o bună funcţionare a nervilor motori şi este de asemenea necesară la formarea structurii scheletului.

 

Mănâncă: Fosfatul de magneziu face albumina din sânge, menține fluiditatea sângelui și activează enzimele digestive. Alimentele care conţin acest element atât de important pentru Lei sunt produsele din grâu integral şi secară, migdale, nuci, seminţe de floarea soarelui, smochine, lămâi, mere, piersici, nucă de cocos, orez, fructe de mare, sfeclă, sparanghel şi gălbenuş de ou. Alimentele care ajută circulaţia sângelui şi au proprietăți de formare a sângelui includ carnea de vită, carnea de miel, carnea de pasăre, ficatul, fructele proaspete, salata verde, brânza, laptele integral şi iaurtul. Alimentele bogate în fier cum ar fi spanacul, stafidele şi curmalele sunt recomandate pentru Leu. Prunele, perele şi portocalele pot ajuta la reducerea tensiunii inimii.

 

Nu mânca: Timpul îi prinde din urmă și ei trebuie să învețe să mănânce corect și să elimine mâncărurile grase.


LEUL ESTE UN SEMN DE FOC


Focul guvernează funcția de combustie internă sau de digestie -arderea sau absorbția alimentelor. Focul purifică, de asemenea, sistemul prin arderea toxinelor, virusurilor, bacteriilor și ciupercilor. Semnele de foc luptă cu uşurinţă cu boala. Constituția lor tinde în mod natural spre temperaturi ridicate.  Trebuie să înveți să mănânci corect și să elimini  alimentele grase.

Focul excesiv

Semnele  de foc, atunci când dezechilibrate de exces sau hiperstimulare, sunt predispuse la arderea interioară. Focul excesiv poate fi nerăbdător și furios, sau internalizează totul în hipertensiune arterială, probleme cu inima, ulcere sau inflamatii. Focul excesiv este echilibrat de alimente care sunt reci, zemoase şi greoaie, sau uşoare-  alimente de ardere care conferă energie.


Mănâncă - cereale, legume rădăcinoase
Evită - alimente condimentate, carne roşie
Remediu - plante precum muşeţelul, roiniţa, gura lupului și valeriană.

 

Focul scăzut

Când focul este scăzut este greu să arzi calorii sau să lupţi împotriva bolii. Digestia şi absorbția de alimente sunt inadecvate. Mănâncă alimente care sunt calde, uşoare, uscate și aromatice. Evită alimentele reci.
Mănâncă - lămâie, iaurt, verdeţuri amare precum ardeiul,  muștarul.
Evită - produse lactate, carne
Remediu - stimulente digestive, cum ar fi ardeiul, muştarul, cuişoarele, scorţişoara, usturoiul, ghimbirul.
 Citeste si:


Horoscop saptamanal
Horoscop urania
Horoscop dragoste
Horoscop 2018