horoscopul
zodia

Dieta zodia gemeni, alimentatie zodia gemeni, diete gemeni


  Alimentatie si diete gemeni - dieta gemeni


Sanatate si diete - dieta zodia gemeni

gemeni

Zodia Gemeni guverneză: umerii, braţele,mâinile şi plămânii.

 

Obiceiuri de  sănătate: Gemenii sunt vulnerabili la infecţii respiratorii superioare, bronșită, şi astm. Gemenii guvernează, de asemenea, nervii, astfel încât nativii din acest semn sunt adesea nervoşi și cu o iritabilitate crescută. Planeta Mercur, care guvernează Gemenii, a fost întotdeauna asociată cu respirația, creierul, și întregul sistem nervos. Ea reglementează, de asemenea, legăturile delicate dintre minte și diferite părți ale corpului, astfel încât cu nativii Gemeni starea de spirit are mult de a face cu starea de sănătate. Anxietatea și nervozitatea literalmente poate să le facă rău.

Sarea minerală pentru Gemeni este clorura de potasiu, care construieşte fibrina din sânge, organe şi țesuturi ale corpului.

 

Mănâncă: Un deficit din acest mineral poate duce la formarea cheagurilor de sânge şi probleme circulatorii. Clorura de potasiu, de asemenea, păstrează plămânii și bronhiile curate. Alimentele bogate în acest mineral sunt sparanghelul, fasolea verde, roşiile, telina, morcovii, spanacul, portocale, piersici, prune, caise, și orez sălbatic. Alimente sănătoase pentru nervi la Gemeni includ grapefruit, migdale, pește la cuptor, suc de struguri, crustacee, mere si stafide. Salata și conopida ajuta la combaterea bronșitei.

Gemenii au nevoie de calciu pentru a menține oasele sănătoase; laptele, zara, şi brânza de vaci sunt surse excelente. Gemenii nu pot tolera cantităţi mari de alimente odată; dacă mănânci patru mini-mese pe zi poate fi benefic pentru sănătatea ta.

Nu mânca: Cafeaua şi stimulentele pot înrăutăți lucrurile și ar trebui să fie evitate. Ceaiurile de plante au un efect calmant. Gemenii sunt înclinați să mănânce pe fugă și sunt dependenţi de junk food. Pentru a-şi menține energia și spiritul, aceştia trebuie să aibă un regim alimentar adecvat.

 

Gemenii sunt un semn de aer

 

Aerul guvernează sistemul nervos şi circulator și funcția de mișcare, peristaltismul, urinarea și respirația. Nativii de aer sunt stimulaţi uşor, cu minţi rapide și extrem de sensibile, care pot fi uşor dezechilibrate și copleșite.
 
 Aerul excesiv

Hiperactivi, minți agitate, nervoase, sensibile, semnele de aer  pot ajunge la epuizare care duce la dăunarea membranelor de mucus, piele uscată, a părului, insomnie si pierderi de memorie de la suprasarcină sistemică. Aerul excesiv beneficiază de ferestre programate de  linişte, cu stimulare minimă, pentru a permite sistemului nervos să se reîncarce.

 

Mănâncă –legume fierte uşor,nuci, crutoane
Evită - Alimentele crude, cerealele, plantele rădăcinoase, mâncărurile care fermentează , zahărul rafinat
Remediu – enzime care ajută la absorbţia corespunzătoare a nutrienţilor.

 

Atunci când elementul de aer este scăzut există dificultăți cu fluxul de energie prin corp. Un sistem nervos slăbit beneficiază de ajutorul mineralelor, cum ar fi calciul și magneziul, precum și stimulente circulatorii. Mănâncă o mulţime de alimente crude, sucuri de legume și semințe germinate. Ovăzul în orice formă- terci de ovăz, ceai din paie de ovăz sau tinctura de ovăz tonifică un sistem nervos slab fără a acţiona ca sedativ.

 

Mănâncă - Gingko, ardei iute, usturoi, ghimbir, iaurt, chefir.
Remediu - rădăcina de păpădie sau bitter-ul Angostura.
 Citeste si:


Horoscop saptamanal
Horoscop urania
Horoscop dragoste
Horoscop 2018