horoscopul
zodia

Dieta zodia fecioara, alimentatie zodia fecioara, diete fecioara


  Alimentatie si diete fecioara - dieta fecioara


Sanatate si diete - dieta zodia fecioara

fecioara

Zodia Fecioara guvernează : sistemul nervos și intestinele. Intestinele asimilează alimentele în organism.

 

Obiceiuri de sănătate:  nativii acestui semn se pot îngrijora până la îmbolnăvire. Atunci când lucrurile nu merg bine au tendința de a lua necazul asupra lor, iar problema este instantaneu reflectată într-o indispoziție fizică, de obicei intestinală. Fecioarele dispun de un sistem digestiv agitat, și suferă de dureri de gaze, indigestie, ulcere, tulburări hepatice, colita, și probleme intestinale. Fecioarele tind să îşi facă griji cu privire la sănătatea lor şi, uneori, tind să fie hipocondre.
Mercur planeta care guvernează semnul Fecioarei domină asupra creierului și sistemului nervos, de asemenea controlează legăturile dintre mintea și funcțiile corpului.

Sarea minerală a Fecioarei este sulfatul de potasiu, care reglează uleiul din organism transportă oxigenul la celule, şi este esenţial pentru contracţia musculară.

 

Mănâncă: Sulfatul de potasiu păstrează porii pielii deschişi și ventilaţi. Lipsa de sulfat de potasiu în dietă poate provoca mătreaţă, căderea părului, eczeme, acnee, piele uscată și, descuamată și păr uscat. Un deficit poate duce, de asemenea, la o oboseală extremă și constipație. Alimentele bogate în acest mineral, de care au nevoie Fecioarele sunt legumele cu frunze verzi, grâul integral și pâinea din cereale integrale, ulei de germeni de grâu, ovăz, migdale, brânză, portocale, banane, lămâi, carne de vită macră și de miel. Alimentele sănătoase, care sunt ușor de digerat sunt pâine din porumb, iaurt, orez brun, ouă, şi brânză de vaci. Pepenii, merele, perele şi papaya sunt deosebit de bune pentru Fecioare, iar sucul de lămâie în dieta ta va ameliora erupțiile cutanate și mătreața. Mierea ar trebui să fie folosită ca un îndulcitor în loc de zahăr. Ceaiuri din plante medicinale pot ajuta la calmarea stomacurilor deranjate.

 

Nu mânca: Fecioarele iubesc ciocolata, care, din păcate, nu le iubeşte; poate provoca deteriorări ale pielii și ale sistemului digestiv. Ele nu tolerează bine drogurile, iar medicamentele ar trebui să fie luate numai sub supravegherea unui medic. O dietă potrivită este esențială pentru o sănătate bună și pentru a păstra energia. În plus, alimentele nu ar trebui să fie extrem de condimentate, picante, încărcate cu sosuri sau prăjite.


Fecioara este un semn de pământ

 

Elementul pământ guvernează sistemele scheletice și eliminatorii. Elementul pământ este esențial pentru creștere, reproducere şi repararea ţesuturilor. Semnele de pământ tind spre probleme de greutate, dezvoltarea tumorilor sau tulburări glandulare. Supraalimentarea şi o dietă cu alimente grele creează pământul excesiv, care este agravat de lipsa de exerciţiu şi obiceiuri sedentare. Ei au adesea dinţi puternici şi frumoşi.

Semnele de pământ au afișări puternice senzoriale și prosperă în contact cu pământul. A lor este forţa de rezistenţă şi persistenţă. Ele sunt mai rezistente la răceli și gripă tranzitorii decât semnele de foc sau de aer.

 

Pământul excesiv

Semnul de pământ în exces este predispus la greutate corporală și apatie în sistem, precum și la lupta pentru a depăși inerția. Digestia și metabolismul lor sunt lente, densitatea crescută de țesut corporal ex: pielea groasă, scleroza, depozitele de calciu, tumori și părul de pe corp crescut.

 

Mănâncă - fructe, salate, varză, legume fierte cu condimente adaos, sucuri, supe şi ceaiuri.
Evită - dietele mai grele
Remediu - tonice amare, cum ar fi gențiana sau bitterul suedez, condimente iuţi, cum ar fi ghimbirul, piper negru şi ardei iute.

 

Pământul scăzut

Pământul scăzut are nevoie de împământare. Acești oameni au tendința de a ignora corpurile lor si nu sunt instinctivi la ceea ce au nevoie. Ei au nevoie de rutine care îi stabilizează și dau un sentiment de securitate. Au nevoie de mai mult somn decât alte elemente, și beneficiază de contactul fizic cu pământul.

Mănâncă- carne, cartofi, cereale nerafinate, rădăcinoase, produsele lactate, legume fierte, brânză, unt, zahăr și ulei.
Evită – fructe şi alimentele crude
Remediu - emoliente, cum ar fi lemnul dulce și ulmul alunecos, alge marine si minerale, Ginseng, Astragalus, ahashwaganda.
 Citeste si:


Horoscop saptamanal
Horoscop urania
Horoscop dragoste
Horoscop 2018