horoscopul
zodia

Dieta zodia capricorn, alimentatie zodia capricorn, diete capricorn


  Alimentatie si diete capricorn - dieta capricorn


Sanatate si diete - dieta zodia capricorn

capricorn

Zodia Capricorn guvernează: oase, articulatii, genunchi, și dinti. Capricornii sunt recunoscuţi  pentru structura frumoasă a oaselor.

Obiceiuri de sănătate: Împreună cu Leul şi Săgetătorul, Capricornul este de remarcat pentru longevitatea sa. Oasele, articulațiile şi genunchii Capricornului, cu toate acestea, ar putea fi vulnerabile la reumatism, artrita, nevralgii, articulatii rigide, și probleme ortopedice.

 

Planeta care guverneză Capricornul,Saturn, deţine controlul asupra vezicii biliare, splinei, oaselor, pielii şi a dinţilor. Pielea Capricornilor poate să fie uscată și sensibilă. Capricornii tind să aibă probleme cu consumul de alcool. Ei au tendința de a face lucrurile în exces, se surmeneză, sar peste mese, iar apoi mănâncă prea mult o dată.

 

Sarea minerală a Capricornului este fosfatul de calciu, care este elementul cel mai important în formarea oaselor.

Mănâncă: Lipsa de fosfat de calciu poate provoca rahitism, oase deformate, curbura coloanei vertebrale, tulburări ale danturii și dureri în articulații. Alimentele care sunt bogate în acest mineral sunt: portocalele, lămâile, smochinele, ţelina, varza, păpădia verde, spanacul, broccoli, porumbul, mazărea, cartofii, nucile, migdalele, grâul integral, ovăzul şi orezul brun. O dietă bogată în proteine şi calciu este o necesitate pentru Capricorn, în scopul de a menține oasele, pielea şi dinţii în condiţie perfectă. Capricornii ar trebui să includă o salată de crudităţi proaspată, fructe proaspete şi legume, proteine slabe, pește, ouă, cereale integrale, pâine în dieta lor în fiecare zi. Ei au nevoie de o mulțime de produse alimentare cu calciu, cum ar fi brânza, laptele bătut, iaurtul.

Nu mânca: Ei ar trebui să încerce să varieze dieta lor cu diferite legume, fructe, carne și pește, deoarece Capricornii tind să intre într-o rutină în legătură cu ceea ce le place sau le displace, şi mănâncă de multe ori aceleași lucruri, în fiecare zi. Alimentarea cu ciocolată și zahăr rafinat este dăunătoare pentru piele. Ei ar trebui să nu abuzeze de alimentele extrem de condimentate şi picante de care sunt pasionaţi deoarece cauzează deranjamente intestinale.

 

Capricornul este un semn de Pământ.

 

Elementul pământ guvernează sistemele scheletice și eliminatorii. Elementul pământ este esențial pentru creștere, reproducere şi repararea ţesuturilor. Semnele de pământ sunt pasibile de probleme de greutate, dezvoltări de tumori sau tulburări glandulare. Supraalimentarea şi o dietă de alimente greoaie creează pământul excesiv, care este agravat de lipsa de exerciţiu şi obiceiuri sedentare. Ei au de multe ori dinţi puternici şi frumoşi.

Semnele de pământ au afișări senzoriale puternice și prosperă în contact cu pământul. Ele au o forţă de rezistenţă şi persistenţă. Sunt mai rezistente la răcelile și gripa tranzitorie decât semnele de foc sau aer.

 

Pământul excesiv

Semnele de pământ excesiv sunt predispuse la greutate corporală și apatie a sistemului și luptă pentru a depăși inertia. Digestia si metabolismul lor sunt lente, ducând la creșterea densității de tesut  în organism și anume- piele groasă, scleroză, depozite de calciu, tumori și părul de pe corp crescut.

 

Mănâncă- salată de fructe, varză, legume fierte cu adaos de condimente, sucuri, ceaiuri şi supe.
Evită - dietele mai grele
Remediu - tonicele amare precum gențiana sau bitter suedez, condimentele iuţi cum ar fi ghimbirul, piperul negru şi ardei iute

 

Pământul scăzut


Pământul scăzut are nevoie de împământare. Acești oameni au tendința de a ignora corpurile lor şi nu sunt instinctivi în legătură cu ceea ce au nevoie. Ei au nevoie de rutine care îi pot stabiliza și le pot da un sentiment de securitate. Au nevoie de mai mult somn decât alte elemente și beneficiază de contactul fizic cu pământul.

Mănâncă - carne, cartofi, cereale nerafinate, rădăcinoase, produsele lactate, legume fierte, brânză, unt, zahăr și ulei.
Evită - fructe şi alimente crude
Remediu - emoliente cum ar fi lemnul dulce și ulmul alunecos, alge marine şi minerale, Ginseng, Astragalus, ahashwaganda.
 Citeste si:


Horoscop saptamanal
Horoscop urania
Horoscop dragoste
Horoscop 2018