horoscopul
zodia

Dieta zodia berbec, alimentatie zodia berbec, diete berbec


  Alimentatie si diete berbec - dieta berbec


Sanatate si diete - dieta zodia berbec

berbec

Zodia Berbec guvernează: Capul şi faţa. Glandele la care Berbecul excelează sunt cele subrenale.

Obiceiuri de sănătate: Capul este asociat cu gândirea şi percepţia, iar nativii din Berbec au tendinţa de a fi ageri, gânditori iscusiţi, care folosesc judecata practică. Oamenii din zodiac Berbec pot să sufere de dureri de cap, inclusiv migrene, congestii cerebrale sau infecţii ale sinusurilor. Nativii din Berbec sunt activi, au o coordonare a muşchilor excelentă şi sunt renumiţi pentru sexualitatea lor energetică. Pentru că nativul Berbec este mereu ocupat, activ şi pe picior de plecare, are nevoie de o dietă bine echilibrată pentru a se menţine sănătos şi energic.
Sarea minerală pentru semnul Berbecului este fosfatul de potasiu.

 

Mănancă: Lipsa de fosfat de potasiu poate provoca depresie. Alimentele bogate în acest mineral și, prin urmare, benefic pentru arieni să îl includă în dieta lor sunt: tomate, fasole, orez brun, linte, nuci, măsline, ceapă, salată verde, conopidă, castravete, spanac, broccoli, smochine, banane, caise confiate, dovleac. O dietă sănătoasă ar trebui să includă, de asemenea, lapte, care este bun pentru dinţi si oase.

 

Nu manca: Sarea și băuturile alcoolice sunt doi inamici pe care nativii Berbec, în special, ar trebui să le evite. Prea multă sare afectează oasele și arterele, băutura stimulează excesiv și reacționează negativ la rinichi. Nativii în această zodie ar trebui să bea multă apă, să se odihnească şi să se relaxeze suficient.


BERBECUL ESTE UN SEMN DE FOC

 

Focul guvernează funcția de combustie internă sau de digestie- arderea sau absorbția alimentelor. Focul purifică de asemenea sistemul prin arderea toxinelor, virusurilor, bacteriilor și ciupercilor. Semnele de foc luptă cu uşurinţă cu boala. Constituția lor în mod natural tinde spre temperaturi ridicate.

 

Focul excesiv
Semnele  de foc, atunci când dezechilibrate de exces sau hiperstimulare, sunt predispuse la arderea interioară. Focul excesiv poate fi nerăbdător și furios, sau internalizează totul în hipertensiune arterială, probleme cu inima, ulcere sau inflamaţii. Focul excesiv este echilibrat de alimente care sunt reci, zemoase şi greoaie, sau uşoare-  alimente de ardere care conferă energie.

 

Mănancă - cereale, legume rădăcinoase
Evită - alimente condimentate, carne roşie
Remediu - plante precum muşeţelul, roiniţă, gura lupului și valeriană.


Focul scăzut

Când focul este scăzut arderea poate fi grea la fel ca şi  lupta împotriva bolii. Digestia și absorbția de alimente sunt inadecvate. Mănancă alimente care sunt calde, uşoare, uscate și aromatice. Evitaţi alimentele reci.

 

Mănancă - lămaie, iaurt,verdeţuri amare, cum ar fi: napul, muștarul.
Evită - produse lactate, carne.
Remediu - stimulente digestive, cum ar fi ardei roşu, muştar, cuişoare, scorţişoară, usturoi, ghimbir.
 Citeste si:


Horoscop saptamanal
Horoscop urania
Horoscop dragoste
Horoscop 2018