horoscopul
zodia

Dieta zodia balanta, alimentatie zodia balanta, diete balanta


  Alimentatie si diete balanta - dieta balanta


Sanatate si diete - dieta zodia balanta

balanta

Zodia Balanţa guvernează: rinichiul, regiunea lombară, și fesele. Femeile Balanţă tind să aibă coloana vertebrală graţioasă și fese curbate, iar bărbații Balanţă au spatele musculos, bine  clădit.

 

Obiceiuri de sănătate: Ca o regulă, nativii din acest semn se bucură de o sănătate bună. Venus, planeta care guvernează Balanţa, deţine puterea asupra pielii, părului, și venelor, precum și asupra gâtului, rinichilor, şi regiunii lombare. Balanţele sunt cunoscute pentru trăsăturile lor fine și plăcute și structura osoasă bine conturată. Balanţele sunt predispuse la slăbiciune în partea inferioară a spatelui, iar aceasta este primul loc în organism unde Balanţele suferă atunci când se extenuează. De asemenea, ele sunt predispuse la boli de rinichi și erupţii ale pielii. Echilibrul este cheia pentru sănătatea și bunăstarea Balanţei, o dietă echilibrată, echilibru între muncă și recreere și relații echilibrate cu alte persoane.

Sarea minerală a Balanţei este fosfatul de sodiu, care egalizează echilibrul de acizi și baze în organism și protejează corpul de deseuri.

 

Mănâncă: Cele mai bune surse alimentare pentru acest mineral sunt: căpşuni, mere, stafide, migdale, sparanghel, mazăre, porumb, morcovi, spanac, sfeclă, ridichii, roşii, grâu, orez brun şi ovăz. Balanţele funcţionează cel mai bine cu o dietă bogată în proteine, care este scăzută în grăsimi, zahăr și alimente carbogazoase. Ar trebui să mănânci o mulțime de pește fript, fructe de mare, și păsări de curte (nu prea multă carne de vită sau de porc), brânză cu conţinut scăzut de grăsimi, iaurt, o multime de fructe şi legume proaspete, salată verde, cereale integrale și pâine. Balanţele ar trebui să bea multă apă pentru a menține sistemele lor digestive curate şi fără toxine.

Nu mânca: Pielea sensibilă a Balanţelor arată efectele lipsei de somn, alimente bogate în grăsimi şi prea mult alcool. Ei ar trebui să evite alcoolul și băuturile carbogazoase, care sunt rele pentru rinichi.

 

BALANŢA ESTE UN SEMN DE AER

 

Aerul guvernează sistemul nervos şi circulator și funcția de mișcare, peristaltismul, urinarea și respirația. Nativii de aer sunt uşor de stimulat, cu mintea rapidă și extrem de sensibilă, şi de asemenea uşor de dezechilibrat și coplesit.

 

Aerul excesiv

Semnele de aer sunt hiperactive, minți agitate, nervoase până la epuizare, cum arată și membranele de mucus, pielea uscată şi părul, insomnia şi pierderile de memorie de la suprasarcină sistemică. Aerul excesiv beneficiază din ferestre programate de linişte, cu stimulare minimă, pentru a permite sistemului nervos să se reîncarce.

Mănâncă - legume fierte ușor, nuci, crutoane.
Evită - Alimentele crude, cerealele, plantele rădăcinoase, mâncărurile care fermentează, zahărul rafinat.
Remediu - enzimele care ajută la absorbţia corectă de substanţe nutritive.

 

Aerul scăzut

Atunci când elementul de aer este scăzut, există dificultăți cu fluxul de energie prin corp. Un sistem nervos slăbit beneficiază de sprijinul mineralelor precum calciu și magneziu, și stimulente circulatorii. Mănâncă o mulţime de alimente crude, sucuri de legume și semințe germinate. Ovăzul în orice formă –terci de ovăz, ceai din paie de ovăz sau tinctură de ovăz tonifică un sistem nervos slab, fără a funcţiona ca sedativ.

Mănâncă - Gingko, ardei iute, usturoi, ghimbir, iaurt, chefir.
Remediu - rădăcina de păpădie sau bitter Angostura.
 Citeste si:


Horoscop saptamanal
Horoscop urania
Horoscop dragoste
Horoscop 2018