horoscopul
zodia

Horoscop 2016 - zodiac 2016 - previziuni 2016 dragoste, cariera, sanatate, bani


  Horoscop 2016 - horoscopul 2016 dragoste, cariera, sanatate, bani


Horoscop 2016

2016
Horoscop 2016! Zodiac 2016 dragoste, cariera, sanatate, bani
RELATII EXTERNE Saturn, unul dintre maleficii cei mai duri, va induce multe lectii de viata in toate domeniile, dar mai ales in acordurile mondiale, prin tranzitul sau prin Sagetator. De altfel, aceasta "plimbare" a lui Saturn va mai dura cel putin inca doi ani, asa ca in zadar se va incerca stabilirea de noi relatii avantajoase.

SOCIAL
Pana in luna septembrie, se vor inregistra probleme multiple in ceea ce priveste desfiintarea unor societati economice si, implicit, a locurilor de munca. Din august insa se vor ivi posibilitati incurajatoare, iar numarul de someri va inregistra o scadere la inceput destul de timida. Prezenta lui Jupiter in Casa muncii, va reprezenta aparitia unor sanse nesperate in domeniul economic. Cresterea natalitatii va fi in continua scadere, cu mici sanse de crestere in iulie si august.

POLITICA INTERNA
Cu cat sunt mai nemultumiti oamenii obisnuiti, cu atat reprezentantii politicii romanesti devin mai excentrici, dand la iveala idei din ce in ce mai originale. Incercarile de a pune bazele unor aliante politice nu vor avea finalul dorit, cu toate ca pe perioada verii se fac declaratii optimiste. Din luna septembrie, optimismul exagerat actioneaza ca un fel de anestezic general, partidele politice interpretand eronat semnalele primite de la populatie. Situatia se va pastra intre aceiasi parametri aproape un an de zile, cu surprize destul de neplacute mai ales la alegeri.

CLIMA
In a doua parte a lunii ianuarie si februarie, sunt posibile ninsori si viscol puternic, care vor pune in dificultate mai ales populatia rurala. De-a lungul anului, se va pastra tendinta temperaturilor "originale", dar si aparitia secetei si a inundatiilor in localitati vecine.

ECONOMIE
Pana la anihilarea terorismului, vor fi afectati toti partenerii, occidentali sau orientali, cu o economie dezvoltata sau lipsiti de posibilitati. Balanta comerciala fiind dezamagitoare, este necesar sa se reorienteze interesul economic catre dezvoltarea consumului intern.

JUSTITIE
Pana in luna octombrie, vor exista situatii de reglare si reparare a unor greseli de natura juridica, acestea implicand atat noi condamnari, cat si eliberari din detentie. Reforma adevarata din justitie va incepe din luna septembrie, o data cu intrarea lui Jupiter in Balanta.Oferit de life.hotnews.roHoroscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop urania
Horoscopul dragostei
Horoscop 2016